L

Egyperces: Bevezetés

Mivel sokszor van, hogy csak 1-2 mintakóddal vagy néhány sorral le lehet írni egy problémát, így most úgy döntöttem indítok egy "Egyperces" sorozatot is.

Miről fog szólni az "Egyperces" sorozat?

Rövid, tömör, gyorsan olvasható, kis problémákra megoldást nyújtó leírásokról. Nem fogok kilométereket írni, a legtöbb bejegyzés csak néhány soros lesz, maximum néhány sornyi, rövid mintakóddal.

Miért jó ez?

Sok kérdésre elég ennyi választ is adni. Meg amúgy is, sokszor van, hogy egy-egy bejegyzésem napokig készül, mire sikerül feltölteni, mert vagy elkalandozok közben, vagy csak egyszerűen nehezen tudom megfogalmazni.

Rengetegszer járok úgy, hogy utána olvasok az adott témának, hogy ne írjak hülyeséget, vagy ne túl nagyot. Találok egy érdekes oldalt és el kezdek olvasgatni. Aztán órákra elfelejtem, hogy blogot kezdtem írni.

Tehát üdvözöljétek az Egyperces sorozatot

Összes Egyperces bejegyzés

Leoamros

X

Üdv! Ha még személyesen nem ismerjük egymást, Smajda László vagyok, de szólíts csak egyszerűen Laccának vagy Leoamrosnak. Olyan netbúvároknak osztom az észt, akik szárnyaikat próbálgatják a PHP, MySQL, JavaScript világában, és elakadnak valamelyik folyamat során. Főleg a saját tapasztalatokat írom le, ettől függetlenül kérdezhetsz bátran, lehetőségeimhez mérten válaszolok.

Kategóriák
Címkék
Social Media
Eszközök