L

Leoamros-PC: SAMSUNG SyncMaster 225BW

Az elsődleges monitorom, amin dolgozgatok, és használom a mindennapi életben egy Samsung SyncMaster 225BW.

Anno egy közeli számítógép boltban vettem használtan. Nem tudom pontosan, de szerintem vagy 2 éve. Szerelem volt első látásra. Igaz túlléptem a rászánt keretet, de úgy voltam vele, hogy ha már egyszer költök rá, akkor legyen nagy és megfeleljen az igényeimnek.

Szóval, jelenleg egy Samsung SyncMaster 225BW-ről van szó:

Samsung SyncMaster 225BW

Szerencsére nem volt agyonhasznált, így mai napig is szépen dolgozik. Mivel kábelt nem kaptam hozzá - a boltban hiány volt - így vettem egyet, amin csak egyetlen zavarszűrő van. Kicsit idegesítő, mert folyamatosan vibrál, bár ezt csak én látom.

A monitor egy 22"-os CRT, natív felbontása 1680x1050 60 Hz-en.

A működésével eddig semmi gond nem adódott, nagyon jól szolgál. Kifejezetten szeretem, igaz szeretnék egy nagyobbat, mondjuk egy 24"-osat, akkor ez mehetne másodlagosnak és már jól is érezném magam.

Leoamros

X

Üdv! Ha még személyesen nem ismerjük egymást, Smajda László vagyok, de szólíts csak egyszerűen Laccának vagy Leoamrosnak. Olyan netbúvároknak osztom az észt, akik szárnyaikat próbálgatják a PHP, MySQL, JavaScript világában, és elakadnak valamelyik folyamat során. Főleg a saját tapasztalatokat írom le, ettől függetlenül kérdezhetsz bátran, lehetőségeimhez mérten válaszolok.

Kategóriák
Címkék
Social Media
Eszközök